Feikes Huis

Panama 2+

zondag 3 februari 2019 / 15:00 uur
geen pauze / 15:30 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Lopezlab
© LOPEZLAB
>
<
saris&denengelsman
© SARIS&DENENGELSMAN
>
<
saris&denengelsman
© SARIS&DENENGELSMAN

Peuter-Kleuter lab

 

Panama is een beeldende, muzikale voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar. In een prachtige, kleurrijke fantasiewereld van gerecycled plastic gaan twee vuilnismannen, in de rol van kleine Tijger en kleine Beer, op zoek naar het land van hun dromen. Beleef fantastische ontmoetingen met een kraai, een egel, een vos en een haas, en sluit vriendschap voor het leven. De voorstelling Panama is een ode aan de fantasie. Geïnspireerd op het bekroonde kinderboek O wat mooi is Panama van Janosch. 

 

In samenwerking met het Prentenboekenfestival

 


Regie

Daniëlle Wagenaar

Concept beeldend/vormgeving

Roos Hoogland en Niek van der Horst.

Muziek

Jolle Roelofs