Gotra - Joost Vrouenraets

ORA@LABORA

vrijdag 1 februari 2019 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding / geen pauze / 21:30 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
David Peskens
© DAVID PESKENS

Deze voorstelling staat in het teken van het afscheid van GOTRA. Daarom is er voor deze voorstelling een gelimiteerd aantal extra stoelen beschikbaar. Deze plaatsen zijn te boeken aan de avondkassa op locatie. 

 

Afgelopen jaar hebben Maïté Guérin en Joost Vrouenraets  het werk VESTIS gemaakt voor de Heiligdomsvaart; een duet, begeleid door 8-stemmig koor Studium Chorale en componist Loran Delforge die met 6 draaitafels in dialoog ging met de 8 stemmen. Deze choreografie was uitgevoerd in de Sint Janskerk op het Vrijthof in Maastricht. De choreografie gaat over de pijn en de schoonheid van loslaten en afscheid nemen, een proces waar ieder mens mee te maken heeft tijdens zijn leven. Vanwege het grote succes en de profetische waarde van dit stuk, is besloten om VESTIS nu als laatste voorstelling onder GOTRA te vertonen. Deze choreografie was al een blijk van artistieke uitputting en essentie, maar in deze context willen we het werk nog meer strippen en dit met het publiek delen. 

 

De nieuwe titel van het werk is Ora@Labora, wat niet meer en zeker niet minder betekent dan Bidden en Werken. Ora@Labora is het punt dat voor GOTRA gisteren met morgen verbindt; we hebben met ons werk altijd gepassioneerd een gebed gedanst, en we hebben ons dansend gebed altijd met gepassioneerde werkinstelling gemaakt en uitgevoerd. 

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.gotra.nl

Choreografie
Joost Vrouenraets
Compositie en soundscape
Loran Delforge