Helge Slikker

As.

woensdag 20 februari 2019 / 20:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
David Menkehorst
© DAVID MENKEHORST

Helge Slikker schreef theatermuziek voor o.a. Toneelgroep Oostpool en componeerde muziek voor films als Kauwboy, waar hij een Gouden Kalf voor kreeg. Sinds 2000 komt hij met enige regelmaat op IJsland. De fascinatie en liefde voor dit onherbergzame eiland hebben geresulteerd in het opschrijven van een geschiedenis die zich afspeelt op de grens van de mensenwereld en de wereld van de Noordse mythologie. Een die gaat over rouw en het herontdekken van de liefde, over nietigheid en de goden verzoeken. Dit verhaal vormt de basis voor een bijzonder theatraal concert. Samen met muzikant Dave Menkenhorst neemt Helge u aan de hand van nieuw geschreven muziek mee op een avontuur over het hele eiland. 


Muziek/tekst

Helge Slikker

Muzikant

Dave Menkehorst

Regie

Paul de Munnik