Maurice Mulderij

De Love Coach

dinsdag 5 februari 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Jaap Reedijk
© JAAP REEDIJK
>
<
Jaap Reedijk
© JAAP REEDIJK
>
<
Jaap Reedijk
© JAAP REEDIJK

‘Mannen zijn als een voetbalclub, vrouwen zijn als een trainer.’ Eén van de uitspraken van Maurice Mulderij: Love Coach, liedschrijver, zanger en pianist. In zijn theatershow combineert hij zijn talenten. Scherpe en confronterende analyses, herkenbare en humorvolle verhalen en melancholische, breekbare liedjes wisselen elkaar af. Muzikaal wordt Maurice begeleid door Ton Snijders en Christan Grotenbreg. Heeft de Love Coach het met zijn prikkelende stellingen bij het rechte eind? Krijgt hij zijn liefdevolle publiek mee of keert het zich juist tegen hem? 


Tekst en zang

Maurice Mulderij
Piano

Ton Snijders
Accordeon, saxofoon

Christian Grotenbreg