Moving Futures

De nieuwe gezichten van de hedendaagse dans

zaterdag 16 februari 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Dans

>
<

Voor de vijfde keer op een rij reist het hedendaagse dansfestival Moving Futures langs verschillende steden in Nederland. Aan de hand van voorstellingen, pop-up performances, films, workshops en (after)talks maak je kennis met de nieuwe gezichten van de dans en performancekunst uit Nederland. Het festival is een initiatief van de vijf Nederlandse danshuizen Dansmakers Amsterdam, DansBrabant, Dansateliers, De Nieuwe Oost en Random Collision.

 

Waar u ook naartoe gaat, de dans geeft u stof tot nadenken of discussiëren. Sommige dansstukken zullen u emotioneel raken, terwijl andere stukken u sprakeloos laten, het is kunst in zijn breedste en persoonlijkste vorm. Met werk van o.a. Connor Schumacher, Johanna Tengan, Sigrid Stigsdatter en meer.

 

For the fifth time in a row, the contemporary dance festival Moving Futures travels across different cities in The Netherlands. On the basis of performances, pop-up performances, films, workshops and (after) talks, you will become acquainted with the new faces of dance and performance art from the Netherlands. The festival is an initiative of five Dutch dance companies: Dansmakers Amsterdam, DansBrabant, Dansateliers, De Nieuwe Oost and Random Collision.

 

Wherever you go, dance gives you stuff to think about or to discuss about. Some dance pieces will get to you emotionally, while other pieces leave you speechless. It’s art in its widest and most personal shape. With work of a.o. Connor Schumacher, Johanna Thengan, Sigrid Stigsdatter and more.

» Lees verder

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder