Odéon -Théâtre de l'Europe

L'École des femmes (Theaterreis naar Luik)

vrijdag 8 februari 2019 / 18:45 uur
Theater aan het Vrijthof: Theatercafé
Genre: Theater

>
<
Lisa Lesour
© LISA LESOUR

De gevierde Franse theater- en operaregisseur Stéphane Braunschweig creëert, na zijn succesvolle Le Misanthrope en Tartuffe, een nieuwe versie van Molières beroemde komedie L’École des femmes. Suzanne Aubert, die eerder met Braunschweig samenwerkte in Le Canard sauvage van Ibsen, en Claude Duparfait, laureaat van de hoogste Franse theateronderscheiding de Molière voor zijn interpretatie van Tartuffe, vertolken de hoofdrollen. Stéphane Braunschweig zelf werd in januari 2016 door president Hollande benoemd tot directeur van het Parijse Odéon-Théâtre de l’Europe. Hier regisseerde hij onder meer Macbeth van Shakespeare en Suddenly Last Summer van Tennessee Williams.

 

GET THE BUZZ def logo.jpg Meer informatie over Get THE BUZZ >>


Gesproken in het Frans met Engelse boventitels