philharmonie zuidnederland

De Limburger Vastelaovendconcerten 2019

dinsdag 26 februari 2019 / 20:11 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

Oet Limburg kump de meziek! Een toepasselijker thema is niet te bedenken voor deze 6 x 11 jubileumeditie van De Limburger Vastelaovendconcerten.

 

Dirigent Matty Cillissen en een keur aan artiesten nemen u mee door de hele provincie en laten u genieten van de mooiste Limburgse muzikale vastelaovendpareltjes en vele klassiekers! Een ode aan de vastelaovendtraditie die onlosmakelijk is verbonden met muziek. Gilbert Petit (meervoudig winnaar van de Limburgse buuttekampioenschappen) en Raymond Clement die afgelopen jaar veel lof oogstte voor zijn heerlijke humor, zorgen met hun humoristische sketches voor een bulderende lach in de zaal. En dat alles onder de strakke regie van Servé Hermans van Toneelgroep Maastricht.

 


Dirigent Matty Cilissen

Regie Servé Hermans

Zang Geralt van Gemert

Buut Gilbert Petit en Raymond Clement

Teksten Frans Pollux

Coproductie Toneelgroep Maastricht