Romy Monteiro

GEANNULEERD: All At Once

dinsdag 19 februari 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Dario & Misja
© DARIO & MISJA
>
<
Dario & Misja
© DARIO & MISJA
>
<
Dario & Misja
© DARIO & MISJA

All At Once. De titel van het theaterconcert van Romy Monteiro is synoniem voor haar carrière. Ineens was alles er: de ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard, een televisiecarrière, a star was born! Tegelijkertijd ontmoette ze de liefde van haar leven en werd ze ten huwelijk gevraagd. Na deze waanzinnig drukke periode neemt Romy nu een avond lang de tijd om zichzelf écht te laten zien. In haar theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren. Ze is openhartig over alle ‘life changers’ die ze in korte tijd mocht meemaken. Wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo een jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete songs laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen!

All At Once. The title of the concert by Romy Monteiro is synonymous of her career. All of a sudden everything was there: the discovery of her musical talent in The Voice of Holland, the starring role in the hit musical The Bodyguard, a television career, a star was born! At the same time, she met the love of her life and he asked her to marry him. After this incredibly busy period, Romy will be taking the opportunity of showing the real her during this intimate concert. She will be telling about her experience of becoming an overnight star. She is candid about all the 'life changers' she was allowed to experience in a short time. What does it do to you if everything comes at such a young age at the same time? With her favorite songs, Romy shows and hears more and more of herself during the show!

» Lees verder