Theater maas en dans

Bye Bye Baby 10+

zaterdag 9 februari 2019 / 19:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

kinderen: € 9,00
>
<
roosmarijn knijnenburg
© ROOSMARIJN KNIJNENBURG

Er komt een dag dat je afscheid neemt van je grenzeloze fantasie en je kindertijd. Het is het moment dat je imaginaire vriendje niet meer mee mag naar verjaardagfeestjes. Dat je de knuffels van het bed haalt en in een doos op zolder wegstopt. Dat je de geheimtaal met je buurjongen vergeet. Dat je je begint te schamen voor dagdromen waarin je kunt vliegen en met de dieren kunt praten. Maar lukt het om in één keer je fantasie te doden? Bye Bye Baby is een fysiek spektakel op een enorm springkussen vol illusies die ontmaskerd worden: van simpele goocheltrucs tot grootse effecten met rook en glitters.

 

Maker Nastaran Razawi Khorasani over Bye Bye Baby:
'In Bye Bye Baby blijft het personage steken tussen twee werelden in, tussen een ongebreideld imaginair universum en een nuchtere down-to-earthmentaliteit. Tijdens onze prepubertijd zetten we onze eerste stappen naar volwassenheid. We gaan op zoek naar wie we later willen zijn.  De zoektocht begint met het zetten van een streep door wie we waren.'

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Idee

Nastaran Razawi Khorasani
Spel

Nastaran Razawi Khorasani en een tweede performer