Blackeyed Theatre

Sherlock Holmes: The Sign of Four

vrijdag 15 maart 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
>
<
>
<
>
<

“When you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth”

 

Crammed full of adventure, romance, comedy and of course one or two rather brilliant deductions, The Sign of Four is Arthur Conan Doyle’s epic second Sherlock Holmes tale, a breath-taking yarn brought to life in this spectacular new stage adaptation.

 

When Mary Morstan arrives at 221B, Baker Street to request help with the mystery of her missing father, Holmes takes the case and together with his companion Dr Watson enters a murky world of deception and trickery, unravelling a complex plot involving murder, corruption and stolen jewels.

 

Don’t miss Blackeyed Theatre’s stunning world premiere of Sherlock Holmes: The Sign of Four. Original live music, stylish theatricality and magical story-telling combine for an unforgettable theatrical experience. The game’s afoot!

 

'One of the most innovative, audacious companies working in contemporary English Theatre'. The Stage

 

‘Als je het onmogelijke wegstreept moet dat wat er overblijft, hoe onwaarschijnlijk het ook is, wel de waarheid zijn.’ Sherlock Holmes

 

The Sign of Four is het tweede verhaal dat Arthur Conan Doyle schreef over de meester-detective Sherlock Holmes, volgepakt met avontuur, romantiek, comedy en natuurlijk één of twee zeer indrukwekkende deducties. Nu komt dit adembenemend episch verhaal tot leven in een spectaculaire theaterbewerking.

 

Mary Morstan gaat naar Baker Street 221B om de hulp van Sherlock Holmes in te roepen bij het mysterie van haar verdwenen vader. Holmes en zijn trouwe metgezel Dr. Watson komen terecht in de schimmige wereld van list en bedrog. Ze ontraadselen een ingewikkeld plot vol moord, corruptie en gestolen juwelen.

 

Sherlock Holmes komt tot leven in deze stijlvolle theatervoorstelling met livemuziek en een magische vertelkunst. Een onvergetelijke belevenis! ‘The game’s afoot!’ (Het spel is begonnen).

 

‘Rewardingly rich entertainment -The Upcoming (The Great Gatsby 2016)


‘One of the most innovative, audacious companies working in contemporary English Theatre’  - The Stage

 

» Lees verder

 


 part of:

 

Schermafbeelding 2018-05-07 om 11.21.31.png

 


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Directed by

Nick Lane

Music 

Tristan Parkes

Design 

Victoria Spearing

Costume design

by Naomi Gibbs

Engelstalige voorstelling