De Dansers

Lepeltje Lepeltje 4+

zondag 31 maart 2019 / 15:00 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

kinderen: € 9,00
>
<
Josephine van Rheenen
© JOSEPHINE VAN RHEENEN
>
<
filip piskorzynski, natalia dufraisse
© FILIP PISKORZYNSKI, NATALIA DUFRAISSE

Nieuw dansconcert voor de hele familie

 

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door te kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen? In Lepeltje Lepeltje kan dat allemaal. In een wereld vol matrassen gaan drie dansers en een muzikant samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt. Het podium is er helemaal klaar voor, maar ja, je moet nog wel durven...

 

Lepeltje Lepeltje is na Pokon (4+) het tweede familie-dansconcert van choreograaf Josephine van Rheenen. Met speelse energie, indrukwekkend acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers een voorstelling die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf. De vorm: een hypnotiserende, komische en uiterst aanstekelijke compositie van 1000 x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan... en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen.


Choreografie

Josephine van Rheenen

Spel

Fleur Roks, Yoko Ono Havemans, Youri Peters, Hans Vermunt
Muziek

Hans Vermunt