De Dansers

Lepeltje Lepeltje 4+

zondag 31 maart 2019 / 15:00 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

kinderen: € 9,00
>
<
filip piskorzynski, natalia dufraisse
© FILIP PISKORZYNSKI, NATALIA DUFRAISSE

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door de kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen? In Lepeltje Lepeltje kan dat allemaal. De hele vloer ligt vol matrassen. Drie dansers en een muzikant gaan op zoek naar dat ene magische moment waarop je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt. Het podium is er helemaal klaar voor, maar ja, je moet nog wel durven… Lepeltje Lepeltje is een kleuter-dansconcert en tevens een hypnotiserende, komische en uiterst aanstekelijke compositie van 1000 x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen.


Choreografie

Josephine van Rheenen

Spel

Yoko Ono Havemans, Youri Peters, Hans Vermunt
Muziek

Hans Vermunt