Fresku

Voordat het te laat is

donderdag 28 maart 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
Damion Thakoer
© DAMION THAKOER

Fresku is een geboren verhalenverteller met het verrassingseffect als zijn belangrijkste wapen. Net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat u met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Op het toneel wekt Fresku de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtenspinsels het best tot zijn recht komen. Hij weet ook dat hij nog veel verhalen moet vertellen; over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Daarom moest er een nieuw programma komen. Voordat het te laat is.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.fresku.com

 

Spel

Fresku

Regie

Titus Tiel Groenestege