Greg Shapiro

The Madness of King Donald

dinsdag 19 maart 2019 / 20:30 uur
1 pauze / 22:35 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
Adrie Mouthaan
© ADRIE MOUTHAAN

Hij was de stem achter de beroemde Netherlands Second-video uit Zondag Met Lubach (wereldwijd meer dan 75 miljoen views). Nu spreekt Greg Shapiro zich uit! De Amerikaans-Nederlandse comedian groet de 45e - en mogelijk laatste - president van de Verenigde Staten: Donald J. Trump. Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel de allereerste president die geestelijk duidelijk ziek is. The Madness of King Donald is een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie. Elke show biedt het publiek de kans om vragen te stellen aan de president. As 'The Original Fake Trump’, Shapiro remains committed to giving more press conferences than the actual Trump. 

 


 

He was the voice behind the famous Netherlands Second-video from Sunday With Lubach (worldwide more than 75 million views). Now Greg Shapiro will be speaking what’s on his mind! The American-Dutch comedian greets the 45th - and possibly the last - president of the United States: Donald J. Trump. No, America did not get the very first female president, but the first-ever president who is clearly mentally ill. The Madness of King Donald is an evening full of stand-up comedy, cabaret and improvisation. Each show offers the audience the opportunity to ask questions to the president. As 'The Original Fake Trump', Shapiro remains committed to giving more press conferences than the actual Trump.


 

» Lees verder
Recensies:

 

'Greg Shapiro is de uitgelezen persoon om Nederland Trump-les te geven' - de Volkskrant (vier sterren)

 

'Shapiro gaat als een vrolijke wetenschapper te werk met de belangrijkste vraag: hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze man de verkiezingen heeft gewonnen? The Madness of King Donald is zowel een surival guide als een Trump Tutorial. Shapiro vraagt zich eerst heel ongerust af of we Trump met zijn idiote ideeën misschien achteraf toch in de categorie van genieën moeten plaatsen.' - Theaterkrant (Keuze van de criticus) 

 

'Hij is een politiek commentator die zich de functie van een snelle entertainer en standupcomedian heeft aangemeten. De rol om de gekte van koning Donald aan de kaak te stellen, zit hem als gegoten.' - Dagblad van het Noorden ***

 

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 7,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 7,00 / >

» Lees verder

Spel
Greg Shapiro