Guus Meeuwis

GELUK

zondag 31 maart 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Karen Rozetsky
© KAREN ROZETSKY
“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan.
Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt” aldus Guus Meeuwis.
Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat.
 
Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat horen we op zijn nieuwe album GELUK dat op 18 mei uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt.
 
Vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om in zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt; “als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”