Harmonieorkest Conservatorium Maastricht

maandag 18 maart 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

De Spaanse dirigent Pascual Vilaplana leidt het uitstekende Harmonieorkest van Conservatorium Maastricht tijdens een uitbundig concert. Hij is dirigent bij verschillende harmonieorkesten in Spanje, Cuba, Argentinie? en Roemenie? en is tevens een veel gevraagd jurylid op (inter)nationale concoursen.

 

Sinds 1995 is Pascual Vilaplana professor voor HaFa­directie aan de Escola Comarcal de Mu?sica de la Vall d’Albaida. Als componist schrijft hij vooral werken voor harmo­ nieorkest, waarvoor hij vele (inter)nationale prijzen ontving. Ruim 60 conservatoriumblazers zorgen voor een verrassend programma dat bekend wordt gemaakt op www.conservatoriummaastricht.nl

The Spanish conductor Pascual Vilaplana directs the excellent Harmonieorkest of Maastricht Conservatory during an exuberant concert. He is conductor at multiple harmony orchestras in Spain, Cuba, Argentina and Romania and is also asked often as judge on (inter)national competitions. 

 

Pascual Vilaplana is professor for HaFa-direction at the Escola Comarcal de Música de la Vall d'Albaida since 1995. As a composer he writes especially pieces for harmony orchestra, for wherefor he received many (inter)national prices. Amply 60 conservatory wind instrumentalists provide a surprising program announced on www.conservatoriummaastricht.nl 

» Lees verder