Het Zuidelijk Toneel

De Man door Europa

vrijdag 29 maart 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Phile Deprez
© PHILE DEPREZ
>
<
phile deprez
© PHILE DEPREZ
>
<
phile deprez
© PHILE DEPREZ
>
<
phile deprez
© PHILE DEPREZ

Aanslagen, Brexit, vluchtelingen; de oude dame genaamd Europa heeft het zwaar. Theatermaker Lucas de Man ging bij haar langs. De Man door Europa is zijn theatrale reisverslag en performance. De ontwikkelingen op het antieke continent waren voor Lucas aanleiding voor zijn solovoorstelling, waarvoor hij door Europa reisde, door 8 landen en 17 steden. Hij sprak met historici over de grote, oude ‘meesters’, zoals Erasmus, Thomas More en Luther. Hij legde zijn oor te luister bij de inspiratoren en ‘machers’ van nu, kunstenaars, denkers en sociaal creatieve personen. Lucas neemt u mee op zijn reis door geschiedenis en heden van Europa, op zoek naar nieuwe manieren van samenleven in deze tijden van individualiteit en sociale ontbinding.

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.hzt.nl


_

Concept en spel
Lucas de Man