philharmonie zuidnederland

Assepoester

donderdag 28 maart 2019 / 19:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

kinderen: € 7,50
>
<

In sprookjes leest u alles wat later in uw eigen leven weer terugkomt. Liefde en jaloezie, blijdschap en tegenspoed, vriendschap en eenzaamheid. En met de betoverende balletmuziek van Prokofjev is het dubbel genieten.

 

De bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens vertelt, samen met philharmonie zuidnederland en jeugdtheatergezelschap Het Laagland, op geheel eigen wijze het verhaal van Elsje, die door haar gemene stiefzussen ‘Assepoester’ wordt genoemd. Haar leven is bepaald geen sprookje, want Assepoester moet altijd maar werken. En dat terwijl haar stiefzusjes – die zich de ‘Assepesters’ noemen – naar het bal van de prins mogen. Elsje zit in zak en as. Totdat de Goede Fee komt! Een prachtige jubileumvoorstelling van philharmonie zuidnederland voor jong en oud.

 

5 jarig jubileum / Kinderen van 5 jaar gratis


Dirigent Arjan Tien

Verteller Jacques Vriens

Regie Joris Nassenstein en Lennart Monaster

I.s.m. Jeugdtheatergezelschap Het Laagland

Prokofjev Delen uit Cinderella