Theater Sonnevanck

Lev 6+

zaterdag 23 maart 2019 / 16:00 uur
geen pauze / 17:00 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

kinderen: € 9,00
>
<
Benning & Gladkova
© BENNING & GLADKOVA

Lev heet hij. Omdat hij lef heeft én omdat Lev een afkorting van Leven is. Lev is kwijt. Zijn moeder zoekt hem overal, maar hij laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur! Onderweg ontmoet hij zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?

 

De voorstelling Lev is een muzikale reis door de meerstemmige liederen en geluiden van heel verschillende groepen mensen. Een feest van muziek, kostuums en spel. Vijf acteurs, een achtkoppig koor én het publiek zingen de liederen van het hele leven. Een voorstelling over het langzamerhand vinden van je eigen stem.

 

Bezoek ook de interactieve installatie in de foyer!

 


Tekst

Joachim Robbrecht

Regie

Flora Verbrugge

Muzikale leiding

Romain Bischoff

Spel & zang

Fanny Alofs, Laura Bohn, Brechtje Kat, Michael Muller en Tiemo Wang,Gabor Balint, Fernando Linares Correa, Guido Groenland,Tom Jansen, Christoph Mac-Carty, Lodewijk Meeuwsen, Marion Prummel en Lette Vos  

Compositie

Wouter Snoei

Decorontwerp

Morgana Machado Marques

Kostuumontwerp

Sanne Oostervink

Lichtontwerp

Tim van 't Hof

Geluidsontwerp

Maurits Thiel

Techniek

Jeroen van Terheijden, Maurits Thiel en Ton de Haas

Coproductie

Theater Sonnevanck, Silbersee en Consensus Vocalis