Yvonne van den Eerenbeemt

BRONST

donderdag 21 maart 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Vincent Boon
© VINCENT BOON

Yvonne is een begenadigd actrice (bekend van het satirisch sketchprogramma Klikbeet), veelzijdige zangeres, slimme cabaretier en een warmbloedige Limburgse furie. Nu is ze te zien met BRONST. Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. De voorstelling gaat over dierlijke driften en over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat. BRONST is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want het is eten of gegeten worden. 


Spel

Yvonne van den Eerenbeemt