Bambie

Bambie Nul

vrijdag 12 april 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
>
<
Ben van duin
© BEN VAN DUIN
>
<
Ben van duin
© BEN VAN DUIN
>
<
Ben van duin
© BEN VAN DUIN
>
<
Ben van duin
© BEN VAN DUIN
>
<
Ben van duin
© BEN VAN DUIN
>
<
Ben van duin
© BEN VAN DUIN

Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter beginnen eind 2015, na vier jaar radiostilte, weer bij de basis: met zijn tweeën de vloer op en uitzoeken waar het om gaat in een voorstelling zonder vooropgezet concept of plan. 

 

Twee mannen gaan in BAMBIE NUL op zoek naar de ‘Betekenis der Dingen’. Zij trekken zich terug in hun absurdistisch universum en doen doelgericht onderzoek naar het leven, moeder natuur, het wonder der techniek, de liefde en ‘Het Hogere’, maar staan zichzelf daarbij in de weg. Hun denkramen zijn te klein en misschien maken ze alles wat onderzocht wordt wel per ongeluk kapot.

 

BAMBIE NUL is filosofische en fysieke slapstick over de treurnis èn de schoonheid van de mislukking. Met Flauberts roman ‘Bouvard & Pécuchet’, het onverwoestbare ‘Ne me quitte pas’ en het zwarte schilderij van Malevich (onder het motto ‘Dat kan mijn kleine zusje ook’) als inspiratiebronnen.

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Recensie

Theaterkrant


_

Spel

Jochem Stavenuiter en Paul van der Laan

Dramaturgie en eindregie

Marijn van der Jagt

Techniek- en lichtontwerp

Manuel Bourteur

Techniek

Lennard Robberegt

Kostuums

Atty Kingma

Grafisch ontwerp

SYB