Bambie

Bambie Nul

vrijdag 12 april 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
 Paul van der Laan
©  PAUL VAN DER LAAN

Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter beginnen eind 2015, na vier jaar radiostilte, weer bij de basis: met zijn tweeën de vloer op en uitzoeken waar het om gaat in een voorstelling zonder vooropgezet concept of plan.  Op zoek naar de Betekenis der Dingen trekken zij zich terug in hun absurdistisch universum. Ze doen onderzoek naar het leven, moeder natuur, het wonder der techniek, de liefde en Het Hogere, maar staan zichzelf daarbij in de weg.  Bambie Nul is filosofische en fysieke slapstick over de treurnis én de schoonheid van de mislukking. Met Flauberts roman Bouvard & Pécuchet, het onverwoestbare nummer Ne me quitte pas en het zwarte schilderij van Malevich als inspiratie.

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder