Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe

dinsdag 9 april 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
Maarten van der Wal
© MAARTEN VAN DER WAL
>
<

Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden valt. Maar Bert zal het wel nooit leren. In Hij wordt vanzelf moe dreigt opnieuw de puinhoop. Zo hoort u verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd; een zigeuner heeft immers geen thuis. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom? Nou ja, zoek het maar uit zou je dan denken. Maar nee hoor, Bert Visscher stort zich er weer vol in. Immers met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, u moet maar zo denken; als alles, echt alles op je afkomt, rij je waarschijnlijk aan de verkeerde kant.

 

Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn.’ (NRC)

 

Let op! Maximaal 4 kaarten p.p.

 


Spel

Bert Visscher