Daniëlle Schel

Patroon

vrijdag 5 april 2019 / 20:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Paul van Raak
© PAUL VAN RAAK

In 2017 won Daniëlle Schel de Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. ‘Haar typetjes zijn sterk, doen een beetje pijn aan uw hart en schuren op een fijne manier de lachspieren’, oordeelde de jury. Daniëlle is een dame om in de gaten te houden. ‘Wat sta ik hier te doen?! En waarom zeg ik dit hardop? Met ons goede gedrag dansen we ons uit de naad op de hangende plaat des levens.’ In Patroon tilt Daniëlle de naald op en brengt op eigen wijze een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Een avond vol stuntelende karakters, originele scènes en pakkende kleinkunstliedjes. Pas maar op, want voor u het weet heeft Daniëlle, samen met haar gitarist Peer Thielen, ook u te pakken.


Spel

Daniëlle Schel