Danny Vera

Pressure Makes Diamonds

vrijdag 12 april 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
enscha tanihatu vera
© ENSCHA TANIHATU VERA
>
<
enscha tanihatu vera
© ENSCHA TANIHATU VERA

Danny Vera pakt muzikaal groter uit dan ooit! Waar hij tijdens zijn laatste theatertour The Lone Stranger zijn liedjes bracht met behulp van slechts een gitaar, kun je nu compleet het tegenovergestelde verwachten. Bij Pressure Makes Diamonds is niet alleen de band terug, maar Vera voegt er ook een blazerssectie én strijkensemble aan toe die je zal doen terugdenken aan de orkesten van weleer.

 

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde ‘New Black and White’ als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

 

In Pressure Makes Diamonds zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag!

 

Singer-songwriter Danny Vera is going for musical extravaganza in his latest concert. While on his last theater tour The Lone Stranger he brought his songs with the help of just one guitar, you can now expect completely the opposite. With Pressure Makes Diamonds not only the band is back, but Vera also adds a horn section and string ensemble that will remind you of the orchestras of yesteryear.

 

The Middelburg singer-songwriter, best known for his distinctive Americana sound, was born in 1977 and has been writing songs about life, love and death since his teens. He created 'New Black and White' as a new genre of original music. Positioned as a tattooed, gentle outsider Vera has in recent years managed to conquer the theaters alongside the festivals and pop stages.

 

In Pressure Makes Diamonds you see Danny Vera as you have never seen him before!

 

» Lees verder

Producent

Danny Vera

Regie

Danny Vera