Danserscollectief Vrije Voeten & Internationaal Danstheater

Trekvogels 8+

zaterdag 20 april 2019 / 16:00 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

kinderen: € 10,00
>
<
>
<
>
<
Alain Honorez
© ALAIN HONOREZ
>
<
Alain Honorez
© ALAIN HONOREZ
>
<
Alain Honorez
© ALAIN HONOREZ
>
<
Alain Honorez
© ALAIN HONOREZ

Stel je voor dat je opeens je land moet achterlaten; wat neem je mee, wat is je het dierbaarst? Met wie onderneem je deze lange reis, wie blijft achter? Trekvogels is een verhaal van hoop, avontuur en de drang om te overleven! Een verhaal van alle tijden gebaseerd op het vertrek van twee miljoen Europeanen naar Amerika, het beloofde land. Een lange tocht onder barre omstandigheden en met vele obstakels. In Trekvogels volgen we een groepje mensen op deze spannende tocht; van de aarzelende eerste stappen tot de belofte op een beter leven in een nieuw land. Elk personage heeft naast zijn eigen afkomst en verhaal een persoonlijke motivatie om het grote avontuur aan te gaan. _

Choreografie

Mathilde van de Wiele i.s.m. de dansers
Componist

Mathias van de Wiele