De Verleiders

#niksteverbergen

donderdag 11 april 2019 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding / geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Theater

>
<
Paul Posse
© PAUL POSSE
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN

De verleiders zijn: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket, Peter Drost

 

De Verleiders brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in ‘big data’. De Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld. Bedrijven die nu een ongekende macht hebben en zich verheven voelen boven elke wet. Zij weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen?

 

Het schrikbeeld van Orwells 1984 is nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! We hebben immers niks te verbergen. De Verleiders tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Ze tonen aan dat ook ú geheimen heeft waarvan u zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.


Regie
Aat Ceelen
Tekst

George van Houts, Tom de Ket
Spel
Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket, Peter Drost