EU-Jazz Night

Toon Roos & Dada Bölüm

donderdag 4 april 2019 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

De Euregio barst van de goede jazz artiesten. Deze editie combineert de gelauwerde saxofonist Toon Roos en het kwartet Dada Bölüm. Dada Bölüm is een onconventioneel kwartet geleid door trombonist Tim Daemen. Met de muzikale roots die liggen in jaren '50 en '60-jazz, weeft Dada Bölüm een mix van wervelende stijlen samen tot een naadloze kaleidoscoop. Het resultaat is intelligente West Coast-jazz met een pakkende moderne flair.

 

Toon Roos wordt door zijn lyrische en intuïtieve stijl vaak geroemd als een van de beste saxofonisten in Europa. Hij trad op met Peter Erskine, John Scofield en Toots Thielemans. Samen met Karel Boehlee (piano) en Sal la Rocca (bass) creëert hij moderne jazz in combinatie met klassiekers van Miles Davis en Tom Jobim.

 

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_