Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister, Dieuwke Tönissen

Stil in mij

zaterdag 13 april 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 21:55 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Michiel Fisscher - Ivo Dijs
© MICHIEL FISSCHER - IVO DIJS

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen dit keer niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. Zo komen ook al die andere herinneringen naar boven.

 

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks want wat weten ze nou van  liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

 

Stil in mij is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

 

De musical Stil in mij is een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan! 

 


 Na afloop van de musical vindt er met de cast een Meet & Greet plaats.


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 7,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 7,00 / >

» Lees verder

Producent

STENT Producties

Acteurs

Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister, Dieuwke Tönissen

Muzikale begeleiding

Marnix Wetzer
Regie

William Spaaij