Het Nationale Theater

Onze straat

vrijdag 19 april 2019 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding / 1 pauze / 22:25 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Toneel-op-toneel
Genre: Theater

>
<
Gordon Meuleman
© GORDON MEULEMAN
>
<
Gordon Meuleman
© GORDON MEULEMAN

'Eén voordeur. Vier huishoudens. En hoe niets blijft zoals het is'.

 

Onze Straat gaat over een straat, in een stad, ergens in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. In drie grote scènes zien we hoe de tijd door de straat heen trekt. Gedurende de avond leren we negen bewoners kennen. We zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. En hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Niets blijft zoals het is, maar het leven gaat door.

 

U zit rondom de acteurs op het toneel. Tussen de scènes en na afloop van de voorstelling worden hapjes en drankjes uitgedeeld. Het van dichtbij volgen van een intieme voorstelling op het toneel in een verder helemaal lege schouwburg, zorgt voor een onvergetelijke theaterbelevenis.’

 

Onze Straat is een nieuwe toneeltekst van Nathan Vecht (Kunsthart, Aquarium, In de ban van Broadway), gebaseerd op de Amerikaanse klassieker


 


Zie ook:

» www.hnt.nl

Tekst
Nathan Vecht
Regie
Daria Bukvić
Spel
Scott Beekhuizen, Ali Çifteci, Joy Delima, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma/ Marisa van Eyle, Yela de Koning, Nazmiye Oral, Romana Vrede, Stefan de Walle, Mark Lindeman