Jens van Daele's Burning Bridges

NachtHexen II: La Parisienne

woensdag 10 april 2019 / 20:30 uur
20:00 uur inleiding / geen pauze / 21:45 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
KPRNJ
© KPRNJ

Een geheim. Begraven in een dagboek. NachtHexen verlaten hun huizen. De straten op. De lichtstad in. Een nacht van terreur, ontij en onbegrip. De huidige tijd. Ik hoor het geluid van wanhoop en moed. Ik proef de smaak van angst op hun uitgedroogde lippen. Monden die tegenstand blijven verklaren. Ik voel de saamhorigheid. Donoren van kracht in barre dagen. Bakens van licht in een verduisterde stad. Sterke vrouwen in straffe tijden. Krachtige en ingetogen dans. Stevig en gevoelig teksttheater. Doordringende en verstillende live-muziek

 

Een nieuwe of hernieuwde kennismaking met de krachtige fysieke stijl van Van Daele.

  

A secret. Burried in a journal. NachtHexen (night witches) leave their homes. Out on the streets. Into the city of light. A night of terror, feast and incomprehension. The current time. I hear the sound of dispair and courage. I taste the taste of fear on their dried lips. Mouths that continue to declare a contradiction. I feel the togetherness. Donors of power in grim days. Beacons of light in a darkened city. Strong women in tough times. Powerfull and modest dance. Firm and sensitive text theater. Penetrating and stifling live music.

» Lees verder

 


 

Recensie

'NachtHexen II: La Parisienne is onbetwist een zeer sterke voorstelling, die op alle fronten goed in elkaar steekt.' Theaterparadijs ****

 


 

 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 7,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 7,00 / >

» Lees verder

Inleiding
Renée van Bussel