Kalpana Raghuraman

Superhuman: Our Darkness

zaterdag 6 april 2019 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding /
AINSI Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
Robert Lagendijk
© ROBERT LAGENDIJK

Goed of slecht. Engel of duivel. Superheld of schurk. Wat is goed en wat is slecht? En wie bepaalt dat? Religie en mythologie hebben steeds minder invloed; het persoonlijke perspectief steeds meer. Thuis hoorde Kalpana Raghuraman vele Indiase mythologische verhalen. Daarin kunnen helden ook ‘slecht’ zijn en slechteriken ‘goed’. Gefascineerd door deze openheid onderzoekt zij met vijf dansers, een singer-songwriter en een cartoonist het beeld van de perfecte superheld. Ze ontmaskeren zijn donkere kanten en leggen zo de complexiteit van de mens bloot.

‘Superhuman: Our Darkness gaatover het ondefinieerbare grijze gebied waar de superheld ons hoop geeft maar waar ook de duisternis een plek heeft.’

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder