Karin Bloemen

Souvenirs

zondag 28 april 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Nick van Ormondt
© NICK VAN ORMONDT

In de loop van de tijd verzamelen mensen van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen of de kampeerspullen die allang niet meer worden gebruikt. Maar na verloop van tijd is het huis te vol en loopt het hoofd over. Hoog tijd om eens goed op te ruimen. In Souvenirs voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want elke avond verloot Karin een aantal persoonlijke items zoals een jurk, schoenen, een tent…. Natuurlijk is Souvenirs weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor.