Michèle Anne De Mey

Amor

dinsdag 16 april 2019 / 20:00 uur
geen pauze / 21:15 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<
JulienLambert
© JULIENLAMBERT
>
<
JulienLambert
© JULIENLAMBERT
>
<
julien lambert
© JULIEN LAMBERT
>
<
julien lambert
© JULIEN LAMBERT

Nederlandse première

 

Als gevolg van een thermische shock tijdens een wintertour in Canada, belandt danseres en choreografe Michèle Anne De Mey plots in een coma waaruit ze pas na een tijd zal ontwaken. In Amor herbeleeft zij die bijna-doodervaring en de overweldigende liefde die zij van haar naasten voelt in een magisch visioen van licht en warmte. Amor is door zijn thematiek, de magnifieke filmbeelden van echtgenoot Jaco Van Dormael, magische theatertechnieken, Purcells prachtige muziek, het schitterende decor en het fascinerende samenspel tussen danseres en projecties een indringende en emotionerende voorstelling. Een universum waarvan je het bestaan niet kende.

 

Een voorstelling voor wie het ongelooflijke voor gelooflijk houdt. Voor wie gelooft in meer tussen hier en hiernamaals. En voor wie in de kracht van de liefde gelooft of tot dat geloof wil worden bekeerd.

 

‘Magische zwaarmoedigheid’ (Het Nieuwsblad)

Dutch premiere

 

As a result of a thermic shock during a wintertour in Canada, dancer and choreographer Michèle Anne De Mey suddenly ends up in a coma from which she only will wake up after a while. In Amor she relives that almost-dead experience and the overwhelming love she feels from her close ones in a magical vision of light and warmth. Amor is because of its theme, the magnificent film images of husband Jaco Van Dormael, magical theatre techniques, Purcells wonderful music, the beautiful decor and the fascinating interaction between dancers and projections a penetrating and emotional performance. A universe you didn’t know existed.

 

A performance for those who love the incredible. For who believes in more between here and the afterlife. And for those who believes in the power of love or who want to be converted to that believe.

» Lees verder