Orkater

237 redenen om door te gaan

maandag 8 april 2019 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding / geen pauze / 21:30 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Theater

>
<
NichonGlerum
© NICHONGLERUM
>
<
>
<
>
<
>
<

Geert Lageveen en Leopold Witte hebben dringend behoefte de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog? Welke rol willen ze in dit leven nog spelen? Hoe moeilijk gaan ze het zichzelf nog maken? Hoe willen ze herinnerd worden? Welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje? Om een antwoord te vinden op die vragen, leggen Geert en Leopold elkaar het vuur aan de schenen. Op persoonlijke en herkenbare manier steggelen de mannen dit keer over de dood. Waar de één de dood omarmt als deel van het leven, bezweert de ander haar door allerlei doelen te stellen. Losjes associëren de twee mannen rond het thema, terwijl ze plaatjes draaien van overleden helden en leeftijdgenoten. Een feelgood-voorstelling over het leven zelf.

 

 ‘Alles aan deze voorstelling klopt. 237 redenen om door te gaan is een juweeltje.’ Theaterkrant ★★★★★_