philharmonie zuidnederland

i-Classics Music & Food

woensdag 10 april 2019 / 20:30 uur
Nader te bepalen locatie
Genre: Muziek en Opera

>
<

La Grande Bouffe wordt beschouwd als de meest controversiële en decadente flm uit de Franse geschiedenis. Een brutale aanval op de gevestigde orde, maar vooral ook een film die de zinnen prikkelt. En dat kan ook tijdens een concert.

 

Laat je muzikaal verleiden door het orkest terwijl acteurs van Toneelgroep Maastricht en WOW Food al je zintuigen prikkelen. Kortom: een verleiding vol geur, kleur, smaak en klank. Een nieuw hoofdstuk in de reeks succesvolle samenwerkingen tussen Toneelgroep Maastricht en philharmonie zuidnederland.
Regie Servé Hermans en Domien van der Meiren
Food Aren Jan van der Heijden
In coproductie met Toneelgroep Maastricht & WOW Food
In samenwerking met Toneelacademie Maastricht