philharmonie zuidnederland

La grande bouffe

woensdag 10 april 2019 / 20:30 uur
Complex
Genre: Muziek en Opera

>
<

Een theatraal, mateloos en gulzig concert dat je zinnen prikkelt

philharmonie zuidnederland & Toneelgroep Maastricht presenteren La grande bouffe, een muzikale theatervoorstelling over gulzigheid, overvloed en mateloosheid. Regisseur Servé Hermans inspireert zich losjes op de legendarische Franse fim La grande bouffe.

 

In een decor van een rijk gedekte tafel maakt Toneelgroep Maastricht het publiek deelgenoot van het verhaal waarin de hoofdfiguur zich besluit dood te eten. De acteurs laven zich aan de teksten en de heerlijke gerechten bereid door kok Arend van der Heijden.

 

philharmonie zuidnederland speelt muziek van o.a. Rossini, Satie, Tsjaikovski en speelt de wereldpremière van een nieuwe compositie van Jean Lambrechts. Kortom: een verleiding vol geur, kleur, smaak en klank.

 


Regie Servé Hermans

Dirigent Dirk Brossé

Spel Robert Bouten, Hans Trentelman, Michel Sluysmans en Stijn Vervoort

Gerechten Arend van der Heijden – WOW

In samenwerking met; CHV Noordkade Veghel, MCICIM University Maastricht