Rob Scheepers

Kom maar op

donderdag 18 april 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
Nicole Minneboo
© NICOLE MINNEBOO

Het leven van Rob Scheepers nam een wonderlijk scherpe wending. Hij werkte als marketeer toen hem werd gevraagd om een nieuwjaarsconference te maken, die prompt overal uitverkocht was. Hij mocht aanschuiven bij DWDD én Jinek en was de Brabantse ster van de onelinershow Padoem Patsss. Nu is Rob vaste columnist van de Privé en wekelijks te horen op Radio Veronica. Na deze transformatie realiseert de cabaretier uit Noord-Brabant dat het tweede deel van zijn leven begonnen is. In zijn nieuwe theatersolo vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over het dagelijks leven en de verrassende wending die het leven zomaar kan nemen. Of Rob daar helemaal klaar voor is? Kom maar op!

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Spel

Rob Scheepers