Ronald Snijders

Groot Succes 2

donderdag 11 april 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
David Cohen de Lara
© DAVID COHEN DE LARA
>
<
Jaap Reedijk
© JAAP REEDIJK
>
<
Jaap Reedijk
© JAAP REEDIJK
>
<
Jaap Reedijk
© JAAP REEDIJK

De Theaterkrant noemt Ronald Snijders ‘een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers.’
Nederland staat aan de vooravond van zijn nieuw theaterprogramma: Groot Succes 2. Dit de opvolger van Groot Succes, een show van Snijders die nog niet in de theaters te zien is geweest. Verwacht wederom onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.  Ronald maakte eerder One Man Show en Welke Show, waarmee hij genomineerd werd voor de Poelifinario. Hij schreef de bestsellers De Schrikkelkalender 2016, De Alfabetweter en 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden.

 


 

'Schenk een halve liter van de meest briljante woordgrappen van Herman Finkers in een kom, voeg daar van het zelfde humorgenre twee eetlepels van de meest flauwe, voorspelbare vondsten van Seth Gaaikema aan toe, aangevuld met twee theelepels showgevoel van Toon Hermans en een theelepel van dat gevoel van Lee Towers. Bind de saus vervolgens met een half kopje muzikaliteit en een flinke scheut innemende onhandigheid. Et voilà, dan hebben we een beeld van Ronald Snijders.' - Theaterkrant

 

'Grote Ronald is Briljant' 'Hij treitert het publiek op buitengewoon geestige wijze'. (...) 'Het weggeven van enkele grapjes in een recensie maakt in het geval van Snijders niet veel uit, want in vrijwel elke zin die uit zijn mond komt zit er wel een'. – Theaterkrant


‘Ronald Snijders krankzinnig grappig’ ‘En aan de spierpijn in mijn buik en kaken weet ik één ding zeker, ik heb mij kapot gelachen.’ - Theaterparadijs

 


 

 

 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Tekst, muziek en spel
Ronald Snijders
Tekstbijdragen
Fedor van Eldijk
Adviezen
Niels van der Laan