Ronald Snijders

Groot Succes 2

donderdag 11 april 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
David Cohen de Lara
© DAVID COHEN DE LARA

De Theaterkrant noemt Ronald Snijders ‘een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers.’
Nederland staat aan de vooravond van zijn nieuw theaterprogramma: Groot Succes 2. Dit de opvolger van Groot Succes, een show van Snijders die nog niet in de theaters te zien is geweest. Verwacht wederom onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.  Ronald maakte eerder One Man Show en Welke Show, waarmee hij genomineerd werd voor de Poelifinario. Hij schreef de bestsellers De Schrikkelkalender 2016, De Alfabetweter en 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Tekst, muziek en spel
Ronald Snijders
Tekstbijdragen
Fedor van Eldijk
Adviezen
Niels van der Laan