Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos e.a.

Kom hier dat ik u kus

zondag 5 mei 2019 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding /
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Theater

>
<
 Piek
©  PIEK

De tweede roman van de Vlaamse schrijver Griet Op de Beeck werd binnen een week na verschijning een bestseller. Dit wondermooie en aangrijpende boek wordt nu voor het theater bewerkt. Kom hier dat ik u kus is het confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie. Deze toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering gaat over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te maken en de grillen van de liefde. 


Van
Griet op de Beeck
Regie
Mirjam Koen

Spel
Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker en Misja Nolet