WArd/waRD – Ann Van den Broek

Zooming in on Loss

dinsdag 23 april 2019 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding /
AINSI Theaterzaal
Genre: Dans

>
<

The Memory Loss Collection is een groot project van drie voorstellingen waarin Ann Van den Broek aandacht vraagt voor het functioneren van de hersenen en het effect van geheugenverlies.  Zooming in on Loss is de tweede productie in de triptiek. Het is een intieme voorstelling waarin camera en geluid het voortouw nemen. Traag en dichtbij wordt het publiek meegenomen in de werking van zintuigen en beweging in relatie tot het geheugen. Van den Broek zoomt in op details van geheugenverlies, zoals veranderingen in emoties en gezichtsuitdrukking en het verband tussen herinnering en zintuiglijke waarneming. Daarnaast registreert ze ook de consequenties voor de omgeving. Zo brengen live-geluid en de inzet van een camera het publiek dicht bij de details. 

 

Surplus-avond in samenwerking met iArts.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder