Anne & Lisa

Weltschmerz

dinsdag 21 mei 2019 / 20:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Roxanne Hellevoort
© ROXANNE HELLEVOORT

Met vlag en wimpel slaagden Anne van der Lelie en Lisa van Schagen voor de befaamde Koningstheateracademie. ‘Anne & Lisa zijn een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken’ en ‘Dat is van uitzonderlijke kwaliteit’ schreven de leden van de afstudeercommissie. Nu kunnen deze twee getalenteerde cabaretières als tweede TVB New Artist een landelijke tour gaan doen, die mede mogelijk wordt gemaakt door Theater aan het Vrijthof. Weltschmerz heet het debuutprogramma van dit absurdistisch cabaretduo. Het belooft een wonderlijke, eigenzinnige en bovenal een humoristische avond te worden. 


Zie ook:

» www.annelisa.nl

 


_

_

Spel

Anne & Lisa

Regie
Sijmen de Jong en Pieter Bouwman