BonteHond

Vadertje & Moedertje 6+

zaterdag 11 mei 2019 / 16:00 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

kinderen: € 9,00
>
<
kamerich&budwilowitz - eyes2
© KAMERICH&BUDWILOWITZ - EYES2

Sla een willekeurige speelgoedfolder open en de wereld wordt je voorgeschoteld in roze en blauw, poppen en auto’s, meisjes en jongens. De één schijnt te dromen van stofzuigers en baby’s, de ander van vliegtuigen en boormachines. Zij veegt de vloer en poetst het koper, hij verkent als astronaut het universum. Het meisje is mooi en gehoorzaam, de jongen stoer en actief. En zo is het, zo wordt ons dat verteld, al jaren en jaren en jaren. Waarom doen we de dingen ‘zus en zo’? Laten we alles wat we ooit bedacht hebben over elkaar in een grote trommel stoppen, deze heel hard schudden en dan kijken wat er van overblijft. Alles moet anders. 


Regie

René Geerlings
Tekst

Sanne Schuhmacher
Muziekdecor

Wil Conradi
Spel

Tessa Jonge Poerink, Michiel Blankwaardt, Manon Nieuweboer
Dramaturgie

Judith Faas