Daniël Arends

Meer van hetzelfde (deel 1)

woensdag 1 mei 2019 / 20:00 uur
geen pauze / 21:50 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
Herman Poppelaars
© HERMAN POPPELAARS

‘Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasifilosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met Meer van hetzelfde (deel 1).’ Was getekend Daniël Arends.

 

In zijn nieuw programma is de cabaretier weer schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant. ‘Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. (…) Van grof naar invoelend en weer terug.’ (Trouw)


Spel

Daniël Arends