Donna Summer's Last Dance

Thank God it's Donna!

woensdag 27 februari 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
>
<
Barend Fransen
© BAREND FRANSEN

Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva en werd als The Queen Of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Terwijl de wereld danste op haar disco hits moest Donna de schaduwzijde van haar succes zorgvuldig verborgen houden. Van de eerste doorbraak in Nederland tot het drama van The Twin Towers op 9/11 waarna haar stem uiteindelijk verstomde. Carolina Dijkhuizen (o.a. Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act, The Bodyguard) en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna's roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in een spectaculaire tribute show die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.

Last Dance, I Feel Love, Hot Stuff, Bad Girls, Could It Be Magic, MacArthur Park: Donna Summer is back! The icon of the disco that changed the dance music forever with I Feel Love and had its biggest hit with Last Dance, from the movie Thank God It's Friday. The undisputed Queen of Disco is the centerpiece in this sparkling show full of glitz and glamour and all the world hits. Sing and dance along with the Stars On Broadway all-star cast! Experience Donna's gripping life story that started in the Netherlands and ended on 9/11 with the inhalation of the toxic gases of the Twin Towers, so that her voice eventually came to a standstill. Thank God It's Donna! is the ultimate disco show that everyone thought we would never experience again.

 

» Lees verder


Thank God It’s Donna (trailer)

Producent

Whisperland

Cast

Carolina Dijkhuizen

Gare du Nord Orchestra 

Regie

Barend Fransen