Korzo & NDT / Jiří Pokorný

The Little Great People

zaterdag 18 mei 2019 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding /
AINSI: Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
Loes Schakenbos
© LOES SCHAKENBOS

Korzo en Nederlands Dans Theater bundelen de krachten om aanstormende dansmakers een kans te geven een nieuwe productie te maken. Voor 2019 is dat opkomend talent Jiří Pokorný, die zeven jaar bij NDT danste. In 2013 maakte Pokorný veel indruk met twee opeenvolgende stukken voor het Korzo-NDT programma Up & Coming Choreographers. En nu maakt hij dus zijn eerste avondvullende productie voor de Nederlandse theaters. Pokorný’s voorstellingen kenmerken zich door inventiviteit en virtuoze bewegingstaal. The Little Great People bestaat uit drie afzonderlijke duetten, geïnspireerd door de tegenstellingen die in de menselijke natuur bestaan. Ieder duet is gewijd aan een ander gebied van tegenstrijdigheden.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Choreografie
Jiří Pokorný
Dans
Kenta Kojiri, Carolina Mancuso, Sarah Reynolds, Dominic Santia, Erika Polleto, Aya Degani