La Galanía

De Spaanse Gouden Eeuw

zondag 26 mei 2019 / 15:30 uur
geen pauze / 16:40 uur einde
Sint Janskerk
Genre: Muziek en Opera

>
<
>
<
>
<

Met sopraan Raquel Andueza keert een wereldster terug naar Nederland. Haar warme maar transparante stem, verbluffende kleurenpalet en stralende podiumprésence bezorgden haar al een grote schare aan trouwe fans. Ditmaal navigeert ze met een instrumentaal duo door het beste van wat het tijdperk van Sebastián Durón – een van de boegbeelden van de Spaanse Gouden Eeuw – aan sacrale muziek te bieden had. Deze folias, zarabandas, morenas en gitanas vormen een feestje voor de stem, maar ook voor het Spaanse instrument bij uitstek: de gitaar.

With soprano Raquel Andueza, a world star returns to the Netherlands. Her warm but transparent voice, astonishing color palette and radiant stage presence gave her a large number of loyal fans. This time she navigates with an instrumental duo by the best of what the era of Sebastián Durón - one of the figureheads of the Spanish Golden Age - had to offer sacred music. These folias, zarabandas, morenas and gitanas form a party for the voice, but also eminently for the Spanish instrument: the guitar.

 

» Lees verder

SOPRAAN

Raquel Andueza