Marlon Kicken

In de lift

zaterdag 11 mei 2019 / 20:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Dave van Hout
© DAVE VAN HOUT

Marlon Kicken begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelde afgelopen seizoen onze Bovenzaal plat als cabaretier. De goedlachse Brabander zit letterlijk in de lift. Dit is natuurlijk de gemakkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? In zijn nieuwe voorstelling neemt Marlon u mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten?Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt. Als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof u er zelf bij bent geweest.


Spel

Marlon Kicken