Miss Montreal

Fu-Fu-Fu-F*ck it

maandag 20 mei 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Ruben van Vliet
© RUBEN VAN VLIET

Miss Montreal is de band onder leiding van Sanne Hans. Afgelopen jaren stonden voor haar in het teken van The Voice Of Holland, waar Sanne drie seizoenen lang in de bekende rode stoel plaatsgenomen heeft als coach, een EP met hele mooie persoonlijke liedjes, hits als Writing Stories en A Million Ways, een uitverkochte clubtour en het spelen op festivals in de zomermaanden. Nu gaat Miss Montreal weer het theater in met Fu-Fu-Fu-Fck it. Een show over alle ervaringen die Sanne in de afgelopen twee jaar heeft opgedaan. Vallen en opstaan en vooral leren jezelf te blijven in een hectische wereld met veel onzekerheden. Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen. Ze is ook heel openhartig over de wat minder leuke kant van haar leven. Het wordt een heerlijke avond, met geheid een traantje wegpinken, maar met een lach naar huis!