NDT 2

Settle for More

donderdag 30 mei 2019 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding /
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<
Rahi Rezvani
© RAHI REZVANI

Settle for More toont een rijkdom aan krachtige stukken en choreografen die, ongeacht het moment in hun carrière of ervaring, laten zien dat baanbrekend werk in elk stadium kan worden bereikt. Zowel Bryan Arias als Felix Landerer, jonge dansers en opmerkelijke choreografen, creëren hun allereerste werk voor NDT 2. Deze creaties worden vergezeld door het veelgeprezen Midnight Raga (2017) van associate choreographer Marco Goecke, waarvoor hij de prestigieuze Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansproductie’ ontving, en het dynamische kwartet Simple Things (2001) van grootmeester Hans van Manen.

 

‘Midnight Raga is heftig en grotesk. (…) De dansers sidderen nerveus, solo of samen.’ (Theaterkrant ****)

Settle for More shows a wealth of powerful pieces and choreographers who, regardless of the moment in their career or experience, show that groundbreaking work can be achieved at any stage. Both Bryan Arias and Felix Landerer, young dancers and remarkable choreographers, create their very first work for NDT 2. These creations are accompanied by the acclaimed Midnight Raga (2017) by associate choreographer Marco Goecke, for which he received the prestigious Zwaan for 'most impressive dance production', and the dynamic quartet Simple Things (2001) by grandmaster Hans van Manen.

» Lees verder

Zie ook:

» www.ndt.nl

Bryan Arias
Wereldpremière
Felix Landerer
Wereldpremière
Marco Goecke
Midnight Raga
Hans van Manen
Simple Things