Thomas Acda

Motel

donderdag 2 mei 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
Koos Breukel
© KOOS BREUKEL

Het idee van een eigen solovoorstelling broeit al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eerst regisseerde Thomas twee films, schreef hij een boek, de liedteksten en muziek voor de musical De Marathon en speelde hij het afgelopen seizoen de hoofdrol in de veelgeprezen musical Fiddler on the Roof. Nu is hij terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling. Samen met gitarist David Middelhoff maakt hij een programma met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.


Spel

Thomas Acda

Regie

Ruut Weissman