Youp van 't Hek

Met de kennis van nu

donderdag 16 mei 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
Bob Bronshoff
© BOB BRONSHOFF

Met de kennis van nu. Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. U zult het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf? Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij langs om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en harde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. En… hij laat u in elk geval lachen. 

 

Let op! Maximaal 4 kaarten p.p.

 


Zie ook:

» www.youp.nl

Tekst & spel 
Youp van ’t Hek

Compositie
Ton Scherpenzeel

Muziek                       
Rens van der Zalm